Bzik to juz chyba nie pierwszy raz ze nie zrozumiales esensji zdania,tyle pisania a ty dalej nie jestes w stanie pojac ze nie chodzi tu o jakies tam moje czy kogos innego umietnosci jazdy.
Czy slyszales zebym sie chwali ze jestem super kierowca?
Dodadkowo wyjasnie ci poraz ktorys ze daje tu swoje zdanie,hmmm moze nie tylko swoje ale przecietnego holendra, czy sie z nim zgadzam czy nie i oczywiscie nieznaczy to ze ja sie czuje calkowitym TUTEJSZYM.Ja tak juz mam ani Polak ani Holender,Patboy milo mi.
Zucaja mi sie te roznice myslenia i podejscia jak cholera ,ale jakbys przez pierwsze 10 lat ani jednego polaka nieznal hmmm to niewiem czy bys to robil inaczej ,w Pl to raczej nie ale tutaj bezposredosc jest bardzo doceniana.
Skromny nie jestem i podziele sie z rodakami swoim pogladem bo niestety za czesto tylko polska strona wytlumaczona ,jakby tylko polacy sie liczili....echt niet dus!Moze to jest troche inaczej odbierane bo prawdopodobnie nie za suptelnie to wytlumaczam
Ale uwiez mi ze w zyciu normalnym zawsze sie z Polakami dogadam ,i pomoge jak trzeba a ze tutaj na forum jest tak jak jest ......mam to gdzies zyjemy w Holandii!!
Moze robie za duzo bledow dlatego ciezko jest to zrozumiec ,
poros a napisze ci to w innym jezyku
A ten Slipcursus mam co roku gratisowo z Pracy
Sorry ze teraz tym tonem juz do ciebie ale nie zaczepiej chlopie
No coz jak sie glowe wystawia to sie tego trzeba spodziewac prawda .....
milego dzionka Rodacy